Zvezda: Prvi znaci ohrabrujući

Ognjen Kuzmić, košarkaški reprezentativac Srbije i KK Crvena zvezda i dalje je u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, a 24 sata posle teške saobraćajne nesreće u Republici Srpskoj prvi znaci su ohrabrujući.

Srbija 15.07.2019 | 12:40
Zvezda: Prvi znaci ohrabrujući
Njegov klub je u saopštenju za javnost, naslovljenom rečima "Velika borba Ognjena Kuzmića" naveo da je zdravstveno stanje centra "stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno".

"O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju.

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rentdgen pluća, koji su pokazali  da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija", navode crveno-beli.

Kuzmić je, podsetimo, doživeo teške povrede u sudaru dva automobila, vatrogasci su ga pet minuta izvlačili iz prevrnutog, prilično oštećenog vozila, a zbog ozbiljnosti stanja u kome se našao, Helikopterski servis Republike Srpske prevezao ga je u Beograd.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

A

15.07.2019 18:09

kako mu je prijatelj volio bih cuti!

ODGOVORITE