Огласио се бивши Михин пријатељ...

Урадио сам то као новинар, не бих други пут. . .  Јавио се уредник Коријере Дело Спорта. . .

Фудбал 15.07.2019 | 09:16
Огласио се бивши Михин пријатељ...
Цела Италија и фудбалски свет ујединили су се у подршци прослављеном српском асу Синиши Михајловићу, који је у суботу поподне открио да болује од леукемије. Лоше вести су се чуле и раније, и то захваљујући Коријере Дело Спорту. Поменути дневник је у броју од суботе на насловној страни објавио вест о проблемима Синише Михајловића.

Био је то разлог због којег је Синиша Михајловић напао главног уредника Коријера,Ивана Зазаронија, речима „да је због 200 продатих примерака више продао пријатељство дуго 20 година“. Реакција друге стране није изостала.

Истина, видело се да Зазарони каје.

„Објавио сам то као новинар, а не као Синишин пријатељ, али данас то не бих поновио. Никако нисам изневерио Синишино поверење. Са њим се нисам чуо месец дана. У петак сам неколико пута покушао да ступим у контакт са њим, о чему сведоче поруке које прилажем. Текст сам објавио након што сам са сигурношчу знао за његову болест. Али то су знали сви новинари, као што су знали да је то разлог због које Михајловић сазива прес конференцију“, написао је Зазарони на Инстаграму.

Он је поновио да је у тексту са насловом „Форза Синиша“ желео да пружи подршку дугогодишњем пријатељу.

„Написао сам само 20 редова подршке Синиши без да сам помињао о којој болести се ради. Портпарол Болоње ме звао и тражио да то не објављујем. Одговорио сам му да ћу објавити текст, али уз дискрецију и поштовање приватности“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар