Oglasio se bivši Mihin prijatelj...

Uradio sam to kao novinar, ne bih drugi put. . .  Javio se urednik Korijere Delo Sporta. . .

Fudbal 15.07.2019 | 09:16
Oglasio se bivši Mihin prijatelj...
Cela Italija i fudbalski svet ujedinili su se u podršci proslavljenom srpskom asu Siniši Mihajloviću, koji je u subotu popodne otkrio da boluje od leukemije. Loše vesti su se čule i ranije, i to zahvaljujući Korijere Delo Sportu. Pomenuti dnevnik je u broju od subote na naslovnoj strani objavio vest o problemima Siniše Mihajlovića.

Bio je to razlog zbog kojeg je Siniša Mihajlović napao glavnog urednika Korijera,Ivana Zazaronija, rečima „da je zbog 200 prodatih primeraka više prodao prijateljstvo dugo 20 godina“. Reakcija druge strane nije izostala.

Istina, videlo se da Zazaroni kaje.

„Objavio sam to kao novinar, a ne kao Sinišin prijatelj, ali danas to ne bih ponovio. Nikako nisam izneverio Sinišino poverenje. Sa njim se nisam čuo mesec dana. U petak sam nekoliko puta pokušao da stupim u kontakt sa njim, o čemu svedoče poruke koje prilažem. Tekst sam objavio nakon što sam sa sigurnošču znao za njegovu bolest. Ali to su znali svi novinari, kao što su znali da je to razlog zbog koje Mihajlović saziva pres konferenciju“, napisao je Zazaroni na Instagramu.

On je ponovio da je u tekstu sa naslovom „Forza Siniša“ želeo da pruži podršku dugogodišnjem prijatelju.

„Napisao sam samo 20 redova podrške Siniši bez da sam pominjao o kojoj bolesti se radi. Portparol Bolonje me zvao i tražio da to ne objavljujem. Odgovorio sam mu da ću objaviti tekst, ali uz diskreciju i poštovanje privatnosti“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar