Милутинов упозорио Олимпијакос!

Због кашњења плата: Јавио се и његов агент. . .  Навијачи клуба из Пиреја бесни, грчки медији пишу да му је дуг измирен.

Кошарка 14.07.2019 | 20:59
Милутинов упозорио Олимпијакос!
Још се не зна да ли ће српски репрезентативац Никола Милутинов у наредној сезони носити дрес Олимпијакоса. Али последња дешавања указују да би врло лако могао да напусти Пиреј.

Српски центар је захтевао од Олимпијакоса да му исплати три заостале плате и најавио да ће у супротном предузети одређене законске мере, вероватно мислећи на тужбу.

Потез Николе Милутинова нису подржали навијачи Олимпијакоса, иако је према наводима грчких медија клуб из Пиреја био приморан да поравна рачуне са бившим чланом Партизана. Посебно што се за њега интересује ЦСКА.

Цео случај је објаснио и Николин агент, Јоргос Димитрополус.

„Милутинов, као и сваки човек има право да добије плату на време. Чињеница је да сваки грчки клуб, али и велики број европских клубова, укључујући и оне из Евролиге, Еврокупа, Лиге шампиона, АЦБ, Турске, Русије и Италије не плаћају на време и одлажу, понекад и годинама, без да играчи подижу глас колико би требало. Чињеница је и да има на хиљаде случајева пред локалним судовима и БАТ, што не значи да када неко тражи да му се плати - да је то одмах лоше. Ограничавање проблема на један клуб је спрдња. То је један од разлога зашто смо стотинама година иза НБА“, поручио је у саопштењу познати агент.

Он је додао да ће Никола и даље давати максимум у дресу Олимпијакоса.

„Никола има још годину дана уговора са Олимпијакосом и избор клуба је хоће ли он остати или не. Ако остане, даваће максимум 100 посто као што је увек и радио, јер му је клуб веровао када други нису. Шта се после деси када он буде слободан играч, то је нешто што не можемо данас да знамо“, додао је Димитропулос.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар