Milutinov upozorio Olimpijakos!

Zbog kašnjenja plata: Javio se i njegov agent. . .  Navijači kluba iz Pireja besni, grčki mediji pišu da mu je dug izmiren.

Košarka 14.07.2019 | 20:59
Milutinov upozorio Olimpijakos!
Još se ne zna da li će srpski reprezentativac Nikola Milutinov u narednoj sezoni nositi dres Olimpijakosa. Ali poslednja dešavanja ukazuju da bi vrlo lako mogao da napusti Pirej.

Srpski centar je zahtevao od Olimpijakosa da mu isplati tri zaostale plate i najavio da će u suprotnom preduzeti određene zakonske mere, verovatno misleći na tužbu.

Potez Nikole Milutinova nisu podržali navijači Olimpijakosa, iako je prema navodima grčkih medija klub iz Pireja bio primoran da poravna račune sa bivšim članom Partizana. Posebno što se za njega interesuje CSKA.

Ceo slučaj je objasnio i Nikolin agent, Jorgos Dimitropolus.

„Milutinov, kao i svaki čovek ima pravo da dobije platu na vreme. Činjenica je da svaki grčki klub, ali i veliki broj evropskih klubova, uključujući i one iz Evrolige, Evrokupa, Lige šampiona, ACB, Turske, Rusije i Italije ne plaćaju na vreme i odlažu, ponekad i godinama, bez da igrači podižu glas koliko bi trebalo. Činjenica je i da ima na hiljade slučajeva pred lokalnim sudovima i BAT, što ne znači da kada neko traži da mu se plati - da je to odmah loše. Ograničavanje problema na jedan klub je sprdnja. To je jedan od razloga zašto smo stotinama godina iza NBA“, poručio je u saopštenju poznati agent.

On je dodao da će Nikola i dalje davati maksimum u dresu Olimpijakosa.

„Nikola ima još godinu dana ugovora sa Olimpijakosom i izbor kluba je hoće li on ostati ili ne. Ako ostane, davaće maksimum 100 posto kao što je uvek i radio, jer mu je klub verovao kada drugi nisu. Šta se posle desi kada on bude slobodan igrač, to je nešto što ne možemo danas da znamo“, dodao je Dimitropulos.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar