Нејмар се баш нуди Барси и нервира Парижане!

Бразилац као најдражи тренутак у досадашњој каријери навео убједљиву побједу свог бившег над садашњим клубом - 6:1.  

Фудбал 14.07.2019 | 22:30
Нејмар се баш нуди Барси и нервира Парижане!
Чини се да Нејмар свим силама жели да изнервира челнике Пари Сен Жермена и натјера их на продају, односно повратак у Барселону. 

Брзо пошто је замијенио дресове та два клуба почело је да се прича о томе да би могао назад, а послије двије сезоне изгледа да је вријеме да се то и догоди. 

Наиме, Бразилац се није појавио на почетку припрема париског клуб јер је остао у домовини да учествује у хуманитарној акцији своје фондације. Али као да му то није било довољно, па је одлучио да своје послодавце додатно иритира изјавама...

Одговарајући на питање који му је најбољи треутак у каријери, навео је побједу Барселоне, чији је тада био члан, управо над Пари Сен Жерменом - 6:1 у реваншу осмине финала Лиге шампиона за сезону 2016/17, којом је надокнађен пораз 0:4 из првог меча.

"Повратак који смо направили против ПСЖ-а... То шта смо осјетили послије шестог гола... Никада нисам осјетио тако нешто. Било је невјероватно", присетио се Нејмар који је дао два гола у поменутој утакмици.

Да ублажи, додао је и освајање олимпијског злата на Играма у Бразилу 2016. године, међутим, на питање о најбољем осјећају у свлачионици поново се вратио на "демолирање" свог садашњег клуба.

"Сви смо 'одлијепили' послије тога. Мислим да је то свима био најбољи осјећај икад".

Како ће реаговати на ове изјаве у Паризу, видјећемо...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар