Nejmar se baš nudi Barsi i nervira Parižane!

Brazilac kao najdraži trenutak u dosadašnjoj karijeri naveo ubjedljivu pobjedu svog bivšeg nad sadašnjim klubom - 6:1.  

Fudbal 14.07.2019 | 22:30
Nejmar se baš nudi Barsi i nervira Parižane!
Čini se da Nejmar svim silama želi da iznervira čelnike Pari Sen Žermena i natjera ih na prodaju, odnosno povratak u Barselonu. 

Brzo pošto je zamijenio dresove ta dva kluba počelo je da se priča o tome da bi mogao nazad, a poslije dvije sezone izgleda da je vrijeme da se to i dogodi. 

Naime, Brazilac se nije pojavio na početku priprema pariskog klub jer je ostao u domovini da učestvuje u humanitarnoj akciji svoje fondacije. Ali kao da mu to nije bilo dovoljno, pa je odlučio da svoje poslodavce dodatno iritira izjavama...

Odgovarajući na pitanje koji mu je najbolji treutak u karijeri, naveo je pobjedu Barselone, čiji je tada bio član, upravo nad Pari Sen Žermenom - 6:1 u revanšu osmine finala Lige šampiona za sezonu 2016/17, kojom je nadoknađen poraz 0:4 iz prvog meča.

"Povratak koji smo napravili protiv PSŽ-a... To šta smo osjetili poslije šestog gola... Nikada nisam osjetio tako nešto. Bilo je nevjerovatno", prisetio se Nejmar koji je dao dva gola u pomenutoj utakmici.

Da ublaži, dodao je i osvajanje olimpijskog zlata na Igrama u Brazilu 2016. godine, međutim, na pitanje o najboljem osjećaju u svlačionici ponovo se vratio na "demoliranje" svog sadašnjeg kluba.

"Svi smo 'odlijepili' poslije toga. Mislim da je to svima bio najbolji osjećaj ikad".

Kako će reagovati na ove izjave u Parizu, vidjećemo...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar