Икарди запријетио Интеру!

Остајем до краја уговора и узећу своје паре! Аргентинац тешко поднео одлуку Антонија Контеа! ХАОС у Интеру: Икарди прецртан, запретио штрајком! Веома напета ситуација у редовима "неразура" пред прве припремне мечеве. . .

Фудбал 14.07.2019 | 21:56
Икарди запријетио Интеру!
Вест да је Интер „споразумно“ договорио с Мауром Икардијем да Аргентинац не путује са екипом у Кину на велику азијску турнеју, уједно и припреме за нову сезону очигледно је била шарена лажа клуба како би се сачувао мир у кући. Италијанска штампа провалила је намеру Неразура и овог јутра Италијом бруји како је Аргентинац направио хаос пошто је сазнао да је Конте одлучио да га не води на Далеки исток.

Према извештајима медија са Чизме Аргентинац је запретио клупским челницима да ће остати у клубу до краја уговора 2021. године и да је спреман да не одигра ни један меч, али да узме новац који му по уговорној обавези припада.

“Остаћу овде још две године, узећу плату и не мрдам нигде“, наводно је узвикнуо Икарди, а потписник ове изјаве је лист Република.

Подсетимо, Интер се јуче огласио путем друштвених мрежа и објавио да Икарди неће путовати с екипом за Кину, те да га је Антонио Конте послао кући с тренинг кампа у Лугану.

Директор Неразура Бепе Марота недавно је изјавио да Икарди, као и Раџа Најнголан нису у плановима спортског сектора за нову сезону и да имају слободу да иду. Ражаловани капитен Интера седмицама уназад доводи се у везу с Наполијем, Јувентусом и мадридским Атлетиком, али засад нема конкретних понуда.

Тешки дани за човека који је преко ноћи изгубио све што је градио у Интеру...

Потпуно бизаран однос имају Мауро Икарди и Интер.

У једном тренутку се "воле", у другом "мрзе", расположење се мењало више пута током претходних месеци, а у све су били умешани тренери, супруга, навијачи, управа...

Најновија информација из Италије гласи да је тренер Антонио Конте одлучио да "прецрта" Маура Икардија за наредну сезону, тако да је Аргентинца "послао кући" у тренинг камп у Лугану, односно на њега неће рачунати током припремних мечева.

Клуб планира да доведе Ромелуа Лукакуа, око кога Манчестер јунајтед не жели тек тако да попусти, па се овај потез Интера чини помало брзоплето...

Мауро Икарди је доскорашњи капитен Интера, најбољи стрелац и најбољи играч тима, а његово "протеривање" из тима сигурно им неће донети већу суму новца од оне коју су планирали да зараде, док је и даље његова замена на "стакленим ногама".

Уз то, Аргентинац сада не жели ни да оде из клуба!

Како преноси "Ла Република", Мауро Икарди није лако прихватио ову одлуку и саопштио је Интеру да га се неће тако лако отарасити.

"Остаћу овде још две године, одузмите ми плату и опет нећу отићи", наводно је рекао Икарди челницима клуба с којима је у константној свађи, претходно су се проблеми јавили око капитенске траке и продужетка уговора.

Све у свему ово није "рестарт" каквом се надао Конте.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар