Ikardi zaprijetio Interu!

Ostajem do kraja ugovora i uzeću svoje pare! Argentinac teško podneo odluku Antonija Kontea! HAOS u Interu: Ikardi precrtan, zapretio štrajkom! Veoma napeta situacija u redovima "nerazura" pred prve pripremne mečeve. . .

Fudbal 14.07.2019 | 21:56
Ikardi zaprijetio Interu!
Vest da je Inter „sporazumno“ dogovorio s Maurom Ikardijem da Argentinac ne putuje sa ekipom u Kinu na veliku azijsku turneju, ujedno i pripreme za novu sezonu očigledno je bila šarena laža kluba kako bi se sačuvao mir u kući. Italijanska štampa provalila je nameru Nerazura i ovog jutra Italijom bruji kako je Argentinac napravio haos pošto je saznao da je Konte odlučio da ga ne vodi na Daleki istok.

Prema izveštajima medija sa Čizme Argentinac je zapretio klupskim čelnicima da će ostati u klubu do kraja ugovora 2021. godine i da je spreman da ne odigra ni jedan meč, ali da uzme novac koji mu po ugovornoj obavezi pripada.

“Ostaću ovde još dve godine, uzeću platu i ne mrdam nigde“, navodno je uzviknuo Ikardi, a potpisnik ove izjave je list Republika.

Podsetimo, Inter se juče oglasio putem društvenih mreža i objavio da Ikardi neće putovati s ekipom za Kinu, te da ga je Antonio Konte poslao kući s trening kampa u Luganu.

Direktor Nerazura Bepe Marota nedavno je izjavio da Ikardi, kao i Radža Najngolan nisu u planovima sportskog sektora za novu sezonu i da imaju slobodu da idu. Ražalovani kapiten Intera sedmicama unazad dovodi se u vezu s Napolijem, Juventusom i madridskim Atletikom, ali zasad nema konkretnih ponuda.

Teški dani za čoveka koji je preko noći izgubio sve što je gradio u Interu...

Potpuno bizaran odnos imaju Mauro Ikardi i Inter.

U jednom trenutku se "vole", u drugom "mrze", raspoloženje se menjalo više puta tokom prethodnih meseci, a u sve su bili umešani treneri, supruga, navijači, uprava...

Najnovija informacija iz Italije glasi da je trener Antonio Konte odlučio da "precrta" Maura Ikardija za narednu sezonu, tako da je Argentinca "poslao kući" u trening kamp u Luganu, odnosno na njega neće računati tokom pripremnih mečeva.

Klub planira da dovede Romelua Lukakua, oko koga Mančester junajted ne želi tek tako da popusti, pa se ovaj potez Intera čini pomalo brzopleto...

Mauro Ikardi je doskorašnji kapiten Intera, najbolji strelac i najbolji igrač tima, a njegovo "proterivanje" iz tima sigurno im neće doneti veću sumu novca od one koju su planirali da zarade, dok je i dalje njegova zamena na "staklenim nogama".

Uz to, Argentinac sada ne želi ni da ode iz kluba!

Kako prenosi "La Republika", Mauro Ikardi nije lako prihvatio ovu odluku i saopštio je Interu da ga se neće tako lako otarasiti.

"Ostaću ovde još dve godine, oduzmite mi platu i opet neću otići", navodno je rekao Ikardi čelnicima kluba s kojima je u konstantnoj svađi, prethodno su se problemi javili oko kapitenske trake i produžetka ugovora.

Sve u svemu ovo nije "restart" kakvom se nadao Konte.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar