"Убио је 20 година пријатељства, због продаје новина!"

У суботу је цео свет потресла вест о тешкој болести Синише Михајловића, а њега је погодило понашање човека кога је 20 година сматрао за пријатеља.

Фудбал 14.07.2019 | 20:40
"Убио је 20 година пријатељства, због продаје новина!"
Михајловић је у суботу на ванредној прес конференцији саопштио да болује од леукемије, а да је у питању тешка болест претходно је ексклузивно открио лист "Коријере дело Спорт".

Наслов "Форза Синиша" и поднаслов "Забринути за Михајловића" осванули су у суботњем издању овог дневника, а испод текста се потписао главни уредник Иван Зазарони.

"Коријере дело спорт" није навео која је болест у питању, али је пренео да је"лекарски преглед показао да му је потребан хитан третман", па је свима било јасно да је у питајну малигно обољење.

Чим се ова вест појавила у јавности, Михајловић је сазвао конференцију за медији и пре него што је открио тачну информацију истакао је своје разочарање у Зазаронија.

Италијанска фудбалска јавност, знајући за блискост Зазаронија и Михајловића и начин на који је вест пласирана, није нимало посумњала у њену тачност, па су сви италијански и европски медији пренели информацију цитирајући "Коријере дело Спорт" као извор.

Очекивано, вест је снажно одјекнула и изазвала огромну пажњу на целом континенту, а посебно у Италији и Србији. Стога не чуди огорченост у гласу Михајловића на прес конференцији коју је почео управо с оствром на вест из поменутог спортског листа.

"Желео сам да будем први који ће вам рећи шта се догодило. Али неко није желео да поштује моју приватност. Захваљујући томе продао је 200 примерака новине више него иначе и због тога уништио пријатељство које је трајало 20 година", рекао је Михајловић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

14.07.2019 19:54

Миј Миха таквих пријатеља је сваким даном све висе, само стовти ниси примецивао. Брз опоравак теби лафе.

ОДГОВОРИТЕ