"Ubio je 20 godina prijateljstva, zbog prodaje novina!"

U subotu je ceo svet potresla vest o teškoj bolesti Siniše Mihajlovića, a njega je pogodilo ponašanje čoveka koga je 20 godina smatrao za prijatelja.

Fudbal 14.07.2019 | 20:40
"Ubio je 20 godina prijateljstva, zbog prodaje novina!"
Mihajlović je u subotu na vanrednoj pres konferenciji saopštio da boluje od leukemije, a da je u pitanju teška bolest prethodno je ekskluzivno otkrio list "Korijere delo Sport".

Naslov "Forza Siniša" i podnaslov "Zabrinuti za Mihajlovića" osvanuli su u subotnjem izdanju ovog dnevnika, a ispod teksta se potpisao glavni urednik Ivan Zazaroni.

"Korijere delo sport" nije naveo koja je bolest u pitanju, ali je preneo da je"lekarski pregled pokazao da mu je potreban hitan tretman", pa je svima bilo jasno da je u pitajnu maligno oboljenje.

Čim se ova vest pojavila u javnosti, Mihajlović je sazvao konferenciju za mediji i pre nego što je otkrio tačnu informaciju istakao je svoje razočaranje u Zazaronija.

Italijanska fudbalska javnost, znajući za bliskost Zazaronija i Mihajlovića i način na koji je vest plasirana, nije nimalo posumnjala u njenu tačnost, pa su svi italijanski i evropski mediji preneli informaciju citirajući "Korijere delo Sport" kao izvor.

Očekivano, vest je snažno odjeknula i izazvala ogromnu pažnju na celom kontinentu, a posebno u Italiji i Srbiji. Stoga ne čudi ogorčenost u glasu Mihajlovića na pres konferenciji koju je počeo upravo s ostvrom na vest iz pomenutog sportskog lista.

"Želeo sam da budem prvi koji će vam reći šta se dogodilo. Ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome prodao je 200 primeraka novine više nego inače i zbog toga uništio prijateljstvo koje je trajalo 20 godina", rekao je Mihajlović.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BL

14.07.2019 21:54

Mij Miha takvih prijatelja je svakim danom sve vise, samo stovti nisi primecivao. Brz oporavak tebi lafe.

ODGOVORITE