Бербатов: Одј**и Вида, ово је мој гол!

Димитар Бербатов дао је сјајан увид у то каква је хемија владала између играча Манчестер јунајтеда у то време.

Фудбал 15.07.2019 | 10:32
Бербатов: Одј**и Вида, ово је мој гол!
Бугарин је играо за Јунајтед 2008-2012. године и са "Црвеним ђаволима" освојио два Комјунити шилда, Лига куп, две Премијер лиге и ФИФА Светско првенство.

У Јунајтеду је између осталих играо са Риом Фердинандом, Патрисом Евром, Вејном Рунијем, Кристијаном Роналдом и са нашим Немањом Видићем

Тренутно је "хит" на друштвеним мрежама његов опис другог гола против Челсија у победи 3:0 из 2009. код кога му је помогао управо Србин.

"Постоји прича иза овог гола. Роналдо се спрема да изведе слободан ударац. Сви знамо да ће да шутира, он шутира одакле стигне. Али мој посао је да покушам да предвидим где ће лопта да падне и можда је дотакнем и погодим.

Тако сам ја у казненом, и прилази ми Вида и почиње да прича на српском. И да, људи, ја причам српски, толико сам паметан. И он каже: "Брате, блокираћу твог човека, ти ћеш да му побегнеш и постигнеш гол" .

Ја му кажем: "ОК, хајде да урадимо то". Поента је да увек користите предности у игри. Чак иако то значи да причате другачији језик тако да нико не разуме шта говорите шта ћете да радите.

Тако је Роналдо извео слободњак, ја сам почео да трчим, Вида блокира играча и мени је било лако да захватим лопту и погодим.

Вида почиње да ме јури и виче: "Берба, ово је мој гол", а ја му кажем, "Одј**и Вида, ово је мој гол", а наравно у питању је тимски рад и добар гол", објаснио је Бербатов.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар