Berbatov: Odj**i Vida, ovo je moj gol!

Dimitar Berbatov dao je sjajan uvid u to kakva je hemija vladala između igrača Mančester junajteda u to vreme.

Fudbal 15.07.2019 | 10:32
Berbatov: Odj**i Vida, ovo je moj gol!
Bugarin je igrao za Junajted 2008-2012. godine i sa "Crvenim đavolima" osvojio dva Komjuniti šilda, Liga kup, dve Premijer lige i FIFA Svetsko prvenstvo.

U Junajtedu je između ostalih igrao sa Riom Ferdinandom, Patrisom Evrom, Vejnom Runijem, Kristijanom Ronaldom i sa našim Nemanjom Vidićem

Trenutno je "hit" na društvenim mrežama njegov opis drugog gola protiv Čelsija u pobedi 3:0 iz 2009. kod koga mu je pomogao upravo Srbin.

"Postoji priča iza ovog gola. Ronaldo se sprema da izvede slobodan udarac. Svi znamo da će da šutira, on šutira odakle stigne. Ali moj posao je da pokušam da predvidim gde će lopta da padne i možda je dotaknem i pogodim.

Tako sam ja u kaznenom, i prilazi mi Vida i počinje da priča na srpskom. I da, ljudi, ja pričam srpski, toliko sam pametan. I on kaže: "Brate, blokiraću tvog čoveka, ti ćeš da mu pobegneš i postigneš gol" .

Ja mu kažem: "OK, hajde da uradimo to". Poenta je da uvek koristite prednosti u igri. Čak iako to znači da pričate drugačiji jezik tako da niko ne razume šta govorite šta ćete da radite.

Tako je Ronaldo izveo slobodnjak, ja sam počeo da trčim, Vida blokira igrača i meni je bilo lako da zahvatim loptu i pogodim.

Vida počinje da me juri i viče: "Berba, ovo je moj gol", a ja mu kažem, "Odj**i Vida, ovo je moj gol", a naravno u pitanju je timski rad i dobar gol", objasnio je Berbatov.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar