Годинама маском сакривала живот

Сандра Крокет 12 година је покушавала сакрити истину о својој прошлости. Њена прича почиње када је била дијете, када ју је злостављао насилни отац. Као тинејџерка, живјела је на улици и дрогирала се како би заборавила трауме које је доживјела као дијете.

Свијет 14.07.2019 | 13:43
Годинама маском сакривала живот
Чинило се да је њеној несрећи дошао крај када се удала за мушкарца својих снова. Добили су двоје дјеце и први пут у животу Сандра је била срећна.

На свој 28. рођендан затекла је супруга у кревету са другом женом. Била је узнемирена, а то је показала и свом мужу. Тада је није саслушао, него ју је ударио тако јако да јој је лице остало деформисано. Тај је тренутак заувијек промијенио Сандрин живот, а љекари су чак помислили да неће преживјети.
 


Сандра је 12 година маском скривала лице од своје дјеце, коју је плашио њен изглед. Њен двогодишњи син толико је се плашио да јој се није хтио ни приближити. Развела се од супруга злостављача и покушала наставити са својим животом, што је било врло тешко због повреда које је задобила. Покушала је наћи утјеху у дрогама, а родила је и треће дијете. Када се њена ситуација закомпликовала, дјеца су јој одузета.

Сада је Сандра пронашла нову утјеху у религији, а помоћу пластичне хирургије љекари су јој успјели реконструисати лице.

(Аваз)

 

Коментари / 0

Оставите коментар