Godinama maskom sakrivala život

Sandra Kroket 12 godina je pokušavala sakriti istinu o svojoj prošlosti. Njena priča počinje kada je bila dijete, kada ju je zlostavljao nasilni otac. Kao tinejdžerka, živjela je na ulici i drogirala se kako bi zaboravila traume koje je doživjela kao dijete.

Svijet 14.07.2019 | 13:43
Godinama maskom sakrivala život
Činilo se da je njenoj nesreći došao kraj kada se udala za muškarca svojih snova. Dobili su dvoje djece i prvi put u životu Sandra je bila srećna.

Na svoj 28. rođendan zatekla je supruga u krevetu sa drugom ženom. Bila je uznemirena, a to je pokazala i svom mužu. Tada je nije saslušao, nego ju je udario tako jako da joj je lice ostalo deformisano. Taj je trenutak zauvijek promijenio Sandrin život, a ljekari su čak pomislili da neće preživjeti.
 


Sandra je 12 godina maskom skrivala lice od svoje djece, koju je plašio njen izgled. Njen dvogodišnji sin toliko je se plašio da joj se nije htio ni približiti. Razvela se od supruga zlostavljača i pokušala nastaviti sa svojim životom, što je bilo vrlo teško zbog povreda koje je zadobila. Pokušala je naći utjehu u drogama, a rodila je i treće dijete. Kada se njena situacija zakomplikovala, djeca su joj oduzeta.

Sada je Sandra pronašla novu utjehu u religiji, a pomoću plastične hirurgije ljekari su joj uspjeli rekonstruisati lice.

(Avaz)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar