Блерим Џемаили: Синиша нам је свима као отац!

Борићемо се за њега као што је он за нас! Дирљива порука Болоњиног капитена. . .

Фудбал 14.07.2019 | 15:36
Блерим Џемаили: Синиша нам је свима као отац!
Уме да буде дрчан, да одбруси, да вас наљути. Али то је зато што је такав. Што не значи да је лош, него да једноставно нема длаке на језику. Да није тако не би се данас цела Италија поломила да искаже поштовање и пружи подршку Синиши Михајловићу у његовој борби са леукемијом. Франческо Тоти, Бобо Вијери, Алесандро Дел Пјеро, Марко Матераци и многи, многи други пожелели су Михи брз опоравак, али нико, ама баш нико није био толико емотиван колико Блерим Џемаили, Албанац, капитен Болоње, човек пре свега.

“Оно што је он нама дао у последњих шест месеци ретко даје било који тренер. Ми знамо какав је он човек, колко је јак и пренећемо му нашу снагу. Једва чекамо да се вратимо, али вратиће се, добиће ову битку и за нас, јер сви ми се осећамо као део његове породице“, рекао је Џемаили за италијански Скај.

Није требало постављати питања.

“Обећали смо му нешто и ја први, као капитен, желим да то обећање испуним. Јутрос смо били у шоку, признајем то, али кад смо разговарали са њим схватили смо да само морамо да наставимо да радимо као и до сада, јер ће он врло брзо поново бити са нама. Синиша нам је рекао да наставимо да радимо са осмехом на лицима и учинићемо то баш онако како је тражио. Шеф нам је показао пут, пратили смо га ових последњих шест месеци... Он је лидер који може да нам помогне да остваримо наше циљеве. Наравно, нико није очекивао да ће ово да се деси, али сви смо уз њега. Михајловић је свима нама као отац и борићемо се за њега, као што се он борио за нас“.

Подсетимо, кад је Михајловић у јануару преузео Болоњу екипа је била у зони испаданкја. На крају је заузела десето место на табели Серије А.

“У онаквим околностима стадион је увек био скоро пун и осећала се невероватна страст. То показује колико је људима у Болоњи стало. И убеђен сам да ћемо направити нешто велико. Морамо сви да извучемо нешто додатно из себе. За шефа. И за нас“, завршио је Џемаили

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар