Blerim Džemaili: Siniša nam je svima kao otac!

Borićemo se za njega kao što je on za nas! Dirljiva poruka Bolonjinog kapitena. . .

Fudbal 14.07.2019 | 15:36
Blerim Džemaili: Siniša nam je svima kao otac!
Ume da bude drčan, da odbrusi, da vas naljuti. Ali to je zato što je takav. Što ne znači da je loš, nego da jednostavno nema dlake na jeziku. Da nije tako ne bi se danas cela Italija polomila da iskaže poštovanje i pruži podršku Siniši Mihajloviću u njegovoj borbi sa leukemijom. Frančesko Toti, Bobo Vijeri, Alesandro Del Pjero, Marko Materaci i mnogi, mnogi drugi poželeli su Mihi brz oporavak, ali niko, ama baš niko nije bio toliko emotivan koliko Blerim Džemaili, Albanac, kapiten Bolonje, čovek pre svega.

“Ono što je on nama dao u poslednjih šest meseci retko daje bilo koji trener. Mi znamo kakav je on čovek, kolko je jak i prenećemo mu našu snagu. Jedva čekamo da se vratimo, ali vratiće se, dobiće ovu bitku i za nas, jer svi mi se osećamo kao deo njegove porodice“, rekao je Džemaili za italijanski Skaj.

Nije trebalo postavljati pitanja.

“Obećali smo mu nešto i ja prvi, kao kapiten, želim da to obećanje ispunim. Jutros smo bili u šoku, priznajem to, ali kad smo razgovarali sa njim shvatili smo da samo moramo da nastavimo da radimo kao i do sada, jer će on vrlo brzo ponovo biti sa nama. Siniša nam je rekao da nastavimo da radimo sa osmehom na licima i učinićemo to baš onako kako je tražio. Šef nam je pokazao put, pratili smo ga ovih poslednjih šest meseci... On je lider koji može da nam pomogne da ostvarimo naše ciljeve. Naravno, niko nije očekivao da će ovo da se desi, ali svi smo uz njega. Mihajlović je svima nama kao otac i borićemo se za njega, kao što se on borio za nas“.

Podsetimo, kad je Mihajlović u januaru preuzeo Bolonju ekipa je bila u zoni ispadankja. Na kraju je zauzela deseto mesto na tabeli Serije A.

“U onakvim okolnostima stadion je uvek bio skoro pun i osećala se neverovatna strast. To pokazuje koliko je ljudima u Bolonji stalo. I ubeđen sam da ćemo napraviti nešto veliko. Moramo svi da izvučemo nešto dodatno iz sebe. Za šefa. I za nas“, završio je Džemaili

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar