Дирљиве поруке за Миху: Јавили се и Јокан, Тоти...

Прочитајте шта су великани нашег и свјетског фудбала поручили Синиши Михајловићу.  Уз Миху и Пикси, Дејо, Јокан, Мачван, Пјанић. . .  Поруке подршке стижу са свих страна. . .

Фудбал 14.07.2019 | 13:04
Дирљиве поруке за Миху: Јавили се и Јокан, Тоти...
Храбро, у свом стилу, Синиша Михајловић (50) изашао је у суботу пред новинаре у Болоњи и обавијестио свијет да болује од леукемије.

Говорио је тренер Болоње колико му је било тешко када је чуо дијагнозу, признао да је плакао и најавио да ће се борити и да вјерује у тријумф.

Вјеру да ће Миха тријумфовати јавно су изразили СВИ - почев од његових ћерки, његових бивших клубова и Фудбалског савеза Србије, преко Синишиних бивших саиграча, навијача, поштовалаца...

Много је оних који су се огласили поводом Михине конференције и подржали српског стручњака, актуелног и будућег тренера Болоње.

Један од њих је Славиша Јокановић, Михајловићев саиграч из шампионске генерације Војводине и репрезентације Југославије. Он је написао...

"Ријешићеш ти и ову утакмицу, спреман да бијемо лактовима заједно и боримо се до побједе, као некад, као увијек!"

Током вечери је на Тwиттеру поруку оставио стари Михин ривал (кратко и саиграч у Роми), Франческо Тоти. Принц Рима је написао такође дирљиву поруку: 

"Борићу се и радоваћу ћу се са тобом. Јер ће то бити побједа. Напријед Синиша".

Поред бројних звезда италијанског фудбала који су послали поруке подршке Синиши Михајловићу, јавили су се и његови некадашњи саиграчи из репрезентације. И сви су у потпуном шоку, јер некадашњи левоноги бомбардер је, како је он то сам рекао на конференцији за новинаре, последњи за којег би човек помислио да може тако да се разболи.

А, Синиша је данас открио да је оболео од леукемије и да га чека највећа борба у животу.

Драган Стојковић Пикси се јавио из Кине Новостима и рекао да није успео да добије Михајловића, да му каже шта има.

„Баш сам шокиран! Нисам успео да добијем Миху, чуо сам се са Декијем Станковићем, Мијатовићем, Савићевићем... Синиши сам послао поруку подршке: Добио си многе битке, добићеш и ову! Уз тебе смо“, рекао је Стојковић.

Тешко је до правих речи долазио и шокирани Дејан Савићевић.

"Чуо сам све. Катастрофа... Много ми је жао Михе, али се надам да ће се излечити, јер је медицина много напредовала“, рекао је Савићевић за Новости.

Кошаркаш Милан Мачван је из истог краја где је рођен и одрастао Синиша Михајловић, па га је његова болест због тога додатно погодила.

„Велика подршка за идола из детињства, који ми је показао којим путем треба да се иде до успеха. Верујем да ће ово бити само још једна утакмица, један слободан ударац, корнер или клизећи старт који ће успешно извести наш Синиша Михајловић“, поручио је Мачван.

Босански фудбалер Миралем Пјанић такође је послао поруку преко инстаграма.

„Напред тренеру, победи и овог пута“.

И поруке стижу и стизаће. Миха зна да није сам у овој борби, најтежој до сада.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар