Dirljive poruke za Mihu: Javili se i Jokan, Toti...

Pročitajte šta su velikani našeg i svjetskog fudbala poručili Siniši Mihajloviću.  Uz Mihu i Piksi, Dejo, Jokan, Mačvan, Pjanić. . .  Poruke podrške stižu sa svih strana. . .

Fudbal 14.07.2019 | 13:04
Dirljive poruke za Mihu: Javili se i Jokan, Toti...
Hrabro, u svom stilu, Siniša Mihajlović (50) izašao je u subotu pred novinare u Bolonji i obavijestio svijet da boluje od leukemije.

Govorio je trener Bolonje koliko mu je bilo teško kada je čuo dijagnozu, priznao da je plakao i najavio da će se boriti i da vjeruje u trijumf.

Vjeru da će Miha trijumfovati javno su izrazili SVI - počev od njegovih ćerki, njegovih bivših klubova i Fudbalskog saveza Srbije, preko Sinišinih bivših saigrača, navijača, poštovalaca...

Mnogo je onih koji su se oglasili povodom Mihine konferencije i podržali srpskog stručnjaka, aktuelnog i budućeg trenera Bolonje.

Jedan od njih je Slaviša Jokanović, Mihajlovićev saigrač iz šampionske generacije Vojvodine i reprezentacije Jugoslavije. On je napisao...

"Riješićeš ti i ovu utakmicu, spreman da bijemo laktovima zajedno i borimo se do pobjede, kao nekad, kao uvijek!"

Tokom večeri je na Twitteru poruku ostavio stari Mihin rival (kratko i saigrač u Romi), Frančesko Toti. Princ Rima je napisao takođe dirljivu poruku: 

"Boriću se i radovaću ću se sa tobom. Jer će to biti pobjeda. Naprijed Siniša".

Pored brojnih zvezda italijanskog fudbala koji su poslali poruke podrške Siniši Mihajloviću, javili su se i njegovi nekadašnji saigrači iz reprezentacije. I svi su u potpunom šoku, jer nekadašnji levonogi bombarder je, kako je on to sam rekao na konferenciji za novinare, poslednji za kojeg bi čovek pomislio da može tako da se razboli.

A, Siniša je danas otkrio da je oboleo od leukemije i da ga čeka najveća borba u životu.

Dragan Stojković Piksi se javio iz Kine Novostima i rekao da nije uspeo da dobije Mihajlovića, da mu kaže šta ima.

„Baš sam šokiran! Nisam uspeo da dobijem Mihu, čuo sam se sa Dekijem Stankovićem, Mijatovićem, Savićevićem... Siniši sam poslao poruku podrške: Dobio si mnoge bitke, dobićeš i ovu! Uz tebe smo“, rekao je Stojković.

Teško je do pravih reči dolazio i šokirani Dejan Savićević.

"Čuo sam sve. Katastrofa... Mnogo mi je žao Mihe, ali se nadam da će se izlečiti, jer je medicina mnogo napredovala“, rekao je Savićević za Novosti.

Košarkaš Milan Mačvan je iz istog kraja gde je rođen i odrastao Siniša Mihajlović, pa ga je njegova bolest zbog toga dodatno pogodila.

„Velika podrška za idola iz detinjstva, koji mi je pokazao kojim putem treba da se ide do uspeha. Verujem da će ovo biti samo još jedna utakmica, jedan slobodan udarac, korner ili klizeći start koji će uspešno izvesti naš Siniša Mihajlović“, poručio je Mačvan.

Bosanski fudbaler Miralem Pjanić takođe je poslao poruku preko instagrama.

„Napred treneru, pobedi i ovog puta“.

I poruke stižu i stizaće. Miha zna da nije sam u ovoj borbi, najtežoj do sada.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar