Шок: Огњен Кузмић тешко повређен у саобраћајки!

Потресна вест стиже из Бањалуке.  Извештај доктора: Кузмић у коми, поломио обе вилице! Стање српског кошаркаша је тешко.  Огњен Кузмић ХИТНО пребачен у Београд! Српски репрезентативац после тешке саобраћајне несреће хитно транспортован у главни град.

Кошарка 14.07.2019 | 12:07
Шок: Огњен Кузмић тешко повређен у саобраћајки!
Репрезентативац Србије и кошаркаш Црвене звезде мтс, Огњен Кузмић, тешко је повређен у саобраћајној несрећи која се догодила у недељу у раним јутарњим сатима на путу Бањалука - Приједор.

"КК Црвена звезда мтс са жаљењем обавештава српску кошаркашку јавност да је у недељу у јутарњим часовима на магсутралном путу Бањалука - Приједор центар нашег клуба и репрезентације Србије Огњен Кузмић доживео тешку саобраћајну несрећу. Том приликом Огњен је доживео тешке повреде главе и грудног коша, и због деликатности повреда и у току је његово хитно пребацивање у Београд. КК Црвена звезда о даљем току ситуације инфромисаће јавност када буде прикупио комплетне информације водећи рачуна о приватности Огњена Кузмића и деликатности ситуације", наводи се у саопштењу црвено-белих.

Портал "Приједорданас" објавио је фотографије са места несреће, на ком се виде уништена возила "порше" и "БМW". 

Кузмић се, наводно, налазио у "поршеу", пише "Српскаинфо".

Кузмић се овог лета вратио у Црвену звезду мтс из Реал Мадрида, у који је управо из табора црвено-белих отишао 2017. године. Претходно је био у Панатинаикосу и НБА лиги, где је играо за Голден Стејт. Кошаркашу каријеру почео је у бањалучком Борцу. Са репрезентацијом Србије 2017. освојио је сребро на Европском првенству у Турској, а његово име налази се на списку селектора Ђорђевића за Светско првенство у Кини у септембру.

Рођен је 16. маја 1990. године у Добоју.

Извештај доктора: Кузмић у коми, поломио обе вилице! Стање српског кошаркаша је тешко.

Огњен Кузмић, репрезентативац Србије и нови-стари центар Црвене звезде доживео је тешку саобраћајну несрећу прошле ноћи и доживео веома озбиљне повреде.

КК Црвена звезда саопштила је да његово стање захтева хитан транспорт из Бањалуке у Београд, а доктор Владо Ђајић је пренео новинару портала газета.ба прве информације о стању бившег играча Голден Стејта и Реала.

"Кузмић је у директном судару поломио доњу и горњу вилицу и тренутно је у коми. По речима доктора Владе Ђајића нема хематома на мозгу, али су повреде врло озбиљне и захтевају транспорт кошаркаша у Ургентни центар у Београд", објашњено је.

Огњен Кузмић ХИТНО пребачен у Београд! Српски репрезентативац после тешке саобраћајне несреће хитно транспортован у главни град.

Неколико сати после саобраћајне несреће на магистралном путу Бањалука - Приједор, Огњен Кузмић (29) хеликоптером је са тешким повредама пребачен у Београд.

Репрезентативцу Србије и повратнику у Црвену звезду констатовани су преломи горње и доње вилице, а директор Клиничког центра Републике Српске Владо Ђајић рекао је да је познати кошаркаш у коми.

У складу са најавама, Кузмић је хитно пребачен из Бањалуке у Ургентни центар у Београду.

Извор: мондо.рс/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар