Није то ни била права љубав...!

Икарди напустио Интеров тренинг камп у Лугану, питање је само Наполи или Јуве? Чекамо само да видимо где ће?

Фудбал 13.07.2019 | 23:30
Није то ни била права љубав...!
Ванда Нара је у јавности упорно понављала да срце њеног супруга припада само Интеру. Али ниједном није пропуштала прилику да прозбори и коју о томе како је он играч који треба да се бори за трофеје и како највећи европски клубови само чекају да га плате и цене много више но што то раде у Милану. Неразурима се коначно смучило. У ствари, одавно им се смучило, само су сада скупили храбрости да то јавно и признају. По оној старој “нема лошег развода, само лошег брага“ Интер је објавио да је Мауро Икарди напустио припреме клуба у Лугану чиме су отворена врата за његов одлазак са “Ђузепе Меаце“.

Маурито додуше није ни тренирао са екипом, барем не када је тактички део у питању. Забринут да не попије тужбу клуб му је само обезбедио личног тренера са којим је Икарди, као и Раџа Најнголан, могао да одржава форму. На крају је Аргентинац схватио да је љубав, ако је икад и било, пукла, па је отишао да тренира код приватног тренера у Милану.

Могло је и да се претпостави. Нови шеф струке Антонио Конте баш и није тип који трпи примадоне. Сад остаје само да се види где ће Маурито наставити каријеру.

Интер је после свих силних расправа морао да спусти цену која се до пре годину дана кретала изнад 100.000.000 евра. Сад би у Милану били срећни и са 60.000.000. Наполи је наводно и те како расположен да плати толико, али Икарди је наводно вољан да оде само у Јуве. Газета дело Спорт је већ писала да га у Торину чека петогодишњи уговор са платом од 8.000.000 по сезони. То је ипак нешто што излази из оквира Наполијевих могућности.

У Интеру свакако не остаје. Екипа на турнеју по Азији путује без доскорашњег капитена. Колико год да је добар, а баш је добар, заслужио је све ово понашањем у последњих годину и кусур дана. И својим. И супругиним. Сасвим је друга ствар што ће и Интер сигурно трпети, а питање је да ли ће успети да доведе бољег шпица. Нисмо сигурни да је Ромелу Лукаку тај.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар