Nije to ni bila prava ljubav...!

Ikardi napustio Interov trening kamp u Luganu, pitanje je samo Napoli ili Juve? Čekamo samo da vidimo gde će?

Fudbal 13.07.2019 | 23:30
Nije to ni bila prava ljubav...!
Vanda Nara je u javnosti uporno ponavljala da srce njenog supruga pripada samo Interu. Ali nijednom nije propuštala priliku da prozbori i koju o tome kako je on igrač koji treba da se bori za trofeje i kako najveći evropski klubovi samo čekaju da ga plate i cene mnogo više no što to rade u Milanu. Nerazurima se konačno smučilo. U stvari, odavno im se smučilo, samo su sada skupili hrabrosti da to javno i priznaju. Po onoj staroj “nema lošeg razvoda, samo lošeg braga“ Inter je objavio da je Mauro Ikardi napustio pripreme kluba u Luganu čime su otvorena vrata za njegov odlazak sa “Đuzepe Meace“.

Maurito doduše nije ni trenirao sa ekipom, barem ne kada je taktički deo u pitanju. Zabrinut da ne popije tužbu klub mu je samo obezbedio ličnog trenera sa kojim je Ikardi, kao i Radža Najngolan, mogao da održava formu. Na kraju je Argentinac shvatio da je ljubav, ako je ikad i bilo, pukla, pa je otišao da trenira kod privatnog trenera u Milanu.

Moglo je i da se pretpostavi. Novi šef struke Antonio Konte baš i nije tip koji trpi primadone. Sad ostaje samo da se vidi gde će Maurito nastaviti karijeru.

Inter je posle svih silnih rasprava morao da spusti cenu koja se do pre godinu dana kretala iznad 100.000.000 evra. Sad bi u Milanu bili srećni i sa 60.000.000. Napoli je navodno i te kako raspoložen da plati toliko, ali Ikardi je navodno voljan da ode samo u Juve. Gazeta delo Sport je već pisala da ga u Torinu čeka petogodišnji ugovor sa platom od 8.000.000 po sezoni. To je ipak nešto što izlazi iz okvira Napolijevih mogućnosti.

U Interu svakako ne ostaje. Ekipa na turneju po Aziji putuje bez doskorašnjeg kapitena. Koliko god da je dobar, a baš je dobar, zaslužio je sve ovo ponašanjem u poslednjih godinu i kusur dana. I svojim. I supruginim. Sasvim je druga stvar što će i Inter sigurno trpeti, a pitanje je da li će uspeti da dovede boljeg špica. Nismo sigurni da je Romelu Lukaku taj.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar