Теодосић добија 6.500.000 евра!

Наравно, за три сезоне!

Кошарка 13.07.2019 | 21:37
Теодосић добија 6.500.000 евра!
Трансфер није званично потврђен, али са Апенинског полострва се чују све јаче гласине да ће српски репрезентативац Милош Теодосић ускоро задужити опрему Виртуса из Болоње. Вест о мега уговору сјајног плејмејкера и великана италијанске кошарке, први је објавио Еурохупс.

А убрзо се огласио и конкурентски Спортандо. Поменути сајт, специјализован за кошаркашке теме, дошао је до информације да ће рођени Ваљевац у Болоњи укупно зарадити 6,5 милиона евра. И то у нето износу.

Дакле, то је сума која му је загарантована за три сезоне. Или још прецизније: Милош Теодосић ће по години зарађивати више од два милиона евра. За кошаркашке услове то је боговски уговор и учиниће га једним од најплаћенијих играча Европе.

То су цифре на које Милош није могао да остане имун. Истина, сигурни смо да је ЦСКА могао финансијски да парира Виртусу, али... Теодосић ће у Италији сарађивати са селектором Ђорђевићем, играће у нешто лаганијем ритму, без великог стреса. Очигледно му је тако нешто потребно у јесени каријере.  

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар