Teodosić dobija 6.500.000 evra!

Naravno, za tri sezone!

Košarka 13.07.2019 | 21:37
Teodosić dobija 6.500.000 evra!
Transfer nije zvanično potvrđen, ali sa Apeninskog polostrva se čuju sve jače glasine da će srpski reprezentativac Miloš Teodosić uskoro zadužiti opremu Virtusa iz Bolonje. Vest o mega ugovoru sjajnog plejmejkera i velikana italijanske košarke, prvi je objavio Eurohups.

A ubrzo se oglasio i konkurentski Sportando. Pomenuti sajt, specijalizovan za košarkaške teme, došao je do informacije da će rođeni Valjevac u Bolonji ukupno zaraditi 6,5 miliona evra. I to u neto iznosu.

Dakle, to je suma koja mu je zagarantovana za tri sezone. Ili još preciznije: Miloš Teodosić će po godini zarađivati više od dva miliona evra. Za košarkaške uslove to je bogovski ugovor i učiniće ga jednim od najplaćenijih igrača Evrope.

To su cifre na koje Miloš nije mogao da ostane imun. Istina, sigurni smo da je CSKA mogao finansijski da parira Virtusu, ali... Teodosić će u Italiji sarađivati sa selektorom Đorđevićem, igraće u nešto laganijem ritmu, bez velikog stresa. Očigledno mu je tako nešto potrebno u jeseni karijere.  

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar