Јунајтед види Блекија као првог штопера!

Барселона га види као алтернативу! Коријера објавила вест о интересовању још два европска великана.

Фудбал 14.07.2019 | 11:48
Јунајтед види Блекија као првог штопера!
Неколико дана затишија, па онда нови бум када је у питању млади српски репрезентативац Никола Миленковић. Према писању Коријере Дело Спорта Барселона и Манчестер Јунајтед су показали велико интересовање када је у питању један од најталентованијих дефанзиваца на Старом континенту.

Истина, не наводе се детаљи потенцијалног трансфера, осим да би на Ноу Кампу Блеки имао улогу алтернативног штопера, док би у Енглеској вероватно био стартер. Све то указује да је посао на јако дугачком штапу.

Српски дефанзивац ће се ускоро прикључити припремама у Америци, а како наводи поменута Коријера Миленковић ниједним гестом за сада није наговетио да би волео да промени средину. Вероватно ће сачекати конкретну понуду која буде стигла у Тоскану и са челницима клуба одлучити шта је најбоље.

До сада се као потенцијални Миленковићев купац најчешће помињао Атлетико. Представници Јорганџија гледали су ка неколико пута током пролећне сезоне. Међутим, прича о трансферу није далеко одмакла. Макар не у овом тренутку.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар