Junajted vidi Blekija kao prvog štopera!

Barselona ga vidi kao alternativu! Korijera objavila vest o interesovanju još dva evropska velikana.

Fudbal 14.07.2019 | 11:48
Junajted vidi Blekija kao prvog štopera!
Nekoliko dana zatišija, pa onda novi bum kada je u pitanju mladi srpski reprezentativac Nikola Milenković. Prema pisanju Korijere Delo Sporta Barselona i Mančester Junajted su pokazali veliko interesovanje kada je u pitanju jedan od najtalentovanijih defanzivaca na Starom kontinentu.

Istina, ne navode se detalji potencijalnog transfera, osim da bi na Nou Kampu Bleki imao ulogu alternativnog štopera, dok bi u Engleskoj verovatno bio starter. Sve to ukazuje da je posao na jako dugačkom štapu.

Srpski defanzivac će se uskoro priključiti pripremama u Americi, a kako navodi pomenuta Korijera Milenković nijednim gestom za sada nije nagovetio da bi voleo da promeni sredinu. Verovatno će sačekati konkretnu ponudu koja bude stigla u Toskanu i sa čelnicima kluba odlučiti šta je najbolje.

Do sada se kao potencijalni Milenkovićev kupac najčešće pominjao Atletiko. Predstavnici Jorgandžija gledali su ka nekoliko puta tokom prolećne sezone. Međutim, priča o transferu nije daleko odmakla. Makar ne u ovom trenutku.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar