Какву одлуку ће Теодосић донијети

Милош Теодосић је најтраженији кошаркаш у Европи овог љета. Да ли ће у КК Црвена звезда? Колико су озбиљне понуде евро-гиганата? Док се сви питају гдје ли наставља каријеру, он ужива - на Дорћолу.

 

Србија 13.07.2019 | 15:29
Какву одлуку ће Теодосић донијети
У једном београдском кафићу, Теодосић је са супругом Јелисаветом уживао у суботњем преподневу, што није промакло камери Блицспорта.

Дјеловали су опуштено, какав је Тео одувек и био када се поиграва са ривалима на паркету, често и "на телефону".

И не чуди, Теодосића желе многи, већ су га поједини познати европски кошаркашки портали "преселили" далеко од Београда и Црвене звезде, али није мали број звездаша који би га вољели у омиљеном клубу. Њима се, на оригиналан начин, прикључио и Милош Дегенек.

 Подсјетимо, Милош Теодосић је без клуба откако је зимус завршио сарадњу са Лос Анђелес Клиперсима, послије чега је ријешио да се врати у Европу, те је овај 32-годишњи Ваљевац изазвао праву помаму на "старом континенту", а нарочито међу навијачима српског првака.

Каријеру је започео 2004. у ФМП-у, био на кратко у чачанском Борцу, а послије четири године у Олимпијакосу и шест у московском ЦСКА, од 2017. до 2019. био је у поменутом НБА тиму из "града анђела", с којим се растао 7. фебруара. Од тада је одиграо само један меч, за Србију против Израела 24. фебруара, у квалификацијама за овогодишње првенство свијета које у Кини почиње 31. августа.

(Блицспорт)

Коментари / 0

Оставите коментар