Kakvu odluku će Teodosić donijeti

Miloš Teodosić je najtraženiji košarkaš u Evropi ovog ljeta. Da li će u KK Crvena zvezda? Koliko su ozbiljne ponude evro-giganata? Dok se svi pitaju gdje li nastavlja karijeru, on uživa - na Dorćolu.

 

Srbija 13.07.2019 | 15:29
Kakvu odluku će Teodosić donijeti
U jednom beogradskom kafiću, Teodosić je sa suprugom Jelisavetom uživao u subotnjem prepodnevu, što nije promaklo kameri Blicsporta.

Djelovali su opušteno, kakav je Teo oduvek i bio kada se poigrava sa rivalima na parketu, često i "na telefonu".

I ne čudi, Teodosića žele mnogi, već su ga pojedini poznati evropski košarkaški portali "preselili" daleko od Beograda i Crvene zvezde, ali nije mali broj zvezdaša koji bi ga voljeli u omiljenom klubu. Njima se, na originalan način, priključio i Miloš Degenek.

 Podsjetimo, Miloš Teodosić je bez kluba otkako je zimus završio saradnju sa Los Anđeles Klipersima, poslije čega je riješio da se vrati u Evropu, te je ovaj 32-godišnji Valjevac izazvao pravu pomamu na "starom kontinentu", a naročito među navijačima srpskog prvaka.

Karijeru je započeo 2004. u FMP-u, bio na kratko u čačanskom Borcu, a poslije četiri godine u Olimpijakosu i šest u moskovskom CSKA, od 2017. do 2019. bio je u pomenutom NBA timu iz "grada anđela", s kojim se rastao 7. februara. Od tada je odigrao samo jedan meč, za Srbiju protiv Izraela 24. februara, u kvalifikacijama za ovogodišnje prvenstvo svijeta koje u Kini počinje 31. avgusta.

(Blicsport)

Komentari / 0

Ostavite komentar