Весна: Вољела сам "пилетину"

"Млађи мушкарци су увијек били слађи. Гдје има то да су маторе дртине боље од младих?", каже популарна пјевачица

Србија 13.07.2019 | 12:50
Весна: Вољела сам "пилетину"
Пјевачица Весна Змијанац годинама је важила за секс бомбу бивше Југославије, а осим по великим хитовима народне музике, публика је памти и по провокативним наступима и секси костимима.

Данашње колегинице, како каже, јесу смјеле у понашању и одијевању, али је она ипак била претеча свих.

"Можда оне јесу сада мало на извол’те, али у оно вријеме нико није био више на извол’те од мене. Ипак, ја сам мало другачије и ексклузивније радила, добро сам пјевала и имала сам одличне пјесме, па ми је све било опроштено", рекла је Весна за "Ало".

Она је открила како се у то вријеме бранила од насртљивих удварача, као и да ли сада више преферира млађе или старије мушкарце...

"Када сам била на врхунцу популарности, мушкарци нису могли ни ми приђу јер је око мене било јако обезбјеђење. Увијек је неко био уз мене ко ме је склањао од људи, а ја сам била јако тужна и усамљена. Имам утисак да сам била некако скривена, што по хотелима, по собама, што по ресторанима... Сјећам се да је моје било само да изађем пред масу, а да послије концерта сиђем са бине и одем право у хотел", присјетила се Весна, а потом је открила да је чак и тада преферирала "пилетину".

"Млађи мушкарци су увијек били слађи. Гдје има то да су маторе дртине боље од младих? Наравно да нису. О мушкарцима могу отворено да причам јер сам слободна жена и могу да радим шта год желим", искрена је била Весна.

(Ало)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

х

13.07.2019 10:59

За пилетину она је стара дртина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГУСАН

13.07.2019 10:59

Е ЈЕСИ ГУСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наравно

13.07.2019 15:12

Весна узивај.Доста си ти стекла својим бављењем музиком.

Name

Коњ

14.07.2019 05:36

Видела жаба да се коњи поткивају, па и она дигла ногу. Матора пијана дртина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

404

14.07.2019 06:16

Јадна она..попустила са зивцима,па лапрда свакакве глупости.Баби мило сто јој се снило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

14.07.2019 23:07

Пола вас није ни процитала теxт и одма негативни коментари ал сви коментари стизу из иностранства јер они тамо само гледају оне задруге и остале поганства па онда турске серије залостно ал истинитно

ОДГОВОРИТЕ