Vesna: Voljela sam "piletinu"

"Mlađi muškarci su uvijek bili slađi. Gdje ima to da su matore drtine bolje od mladih?", kaže popularna pjevačica

Srbija 13.07.2019 | 12:50
Vesna: Voljela sam "piletinu"
Pjevačica Vesna Zmijanac godinama je važila za seks bombu bivše Jugoslavije, a osim po velikim hitovima narodne muzike, publika je pamti i po provokativnim nastupima i seksi kostimima.

Današnje koleginice, kako kaže, jesu smjele u ponašanju i odijevanju, ali je ona ipak bila preteča svih.

"Možda one jesu sada malo na izvol’te, ali u ono vrijeme niko nije bio više na izvol’te od mene. Ipak, ja sam malo drugačije i ekskluzivnije radila, dobro sam pjevala i imala sam odlične pjesme, pa mi je sve bilo oprošteno", rekla je Vesna za "Alo".

Ona je otkrila kako se u to vrijeme branila od nasrtljivih udvarača, kao i da li sada više preferira mlađe ili starije muškarce...

"Kada sam bila na vrhuncu popularnosti, muškarci nisu mogli ni mi priđu jer je oko mene bilo jako obezbjeđenje. Uvijek je neko bio uz mene ko me je sklanjao od ljudi, a ja sam bila jako tužna i usamljena. Imam utisak da sam bila nekako skrivena, što po hotelima, po sobama, što po restoranima... Sjećam se da je moje bilo samo da izađem pred masu, a da poslije koncerta siđem sa bine i odem pravo u hotel", prisjetila se Vesna, a potom je otkrila da je čak i tada preferirala "piletinu".

"Mlađi muškarci su uvijek bili slađi. Gdje ima to da su matore drtine bolje od mladih? Naravno da nisu. O muškarcima mogu otvoreno da pričam jer sam slobodna žena i mogu da radim šta god želim", iskrena je bila Vesna.

(Alo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

h

13.07.2019 12:59

Za piletinu ona je stara drtina.

ODGOVORITE
Name

GUSAN

13.07.2019 12:59

E JESI GUSKA

ODGOVORITE
Name

Naravno

13.07.2019 17:12

Vesna uzivaj.Dosta si ti stekla svojim bavljenjem muzikom.

Name

Konj

14.07.2019 07:36

Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu. Matora pijana drtina.

ODGOVORITE
Name

404

14.07.2019 08:16

Jadna ona..popustila sa zivcima,pa laprda svakakve gluposti.Babi milo sto joj se snilo.

ODGOVORITE
Name

brecalo

15.07.2019 01:07

Pola vas nije ni procitala text i odma negativni komentari al svi komentari stizu iz inostranstva jer oni tamo samo gledaju one zadruge i ostale poganstva pa onda turske serije zalostno al istinitno

ODGOVORITE