За њих цијена од 42.000.000 евра није проблем!

ПСЖ узима Хамеса! Свеци желе да искористе неуспешне преговоре Реала са Наполијем.

Фудбал 13.07.2019 | 16:52
За њих цијена од 42.000.000 евра није проблем!
Тренер Наполија Карло Анчелоти је имао велику жељу, Хамес Родригез је желео да поново сарађује са Карлитом... Међутим, преговори на релацији Напуљ-Мадрид су запали у ћорсокак. Без изгледа да на крају баладе дође до договора.

Реал Мадрид је инсистирао на откупној цени од 42.000.000 евра, јер је превише уложио у јунака Мундијала у Бразилу 2014. године. Председник Наполија де Лаурентис је био за опцију позајмице, уз обавезну откупну клаузулу од поментих 42.000.000 евра.

После свега што се десило ситуацију око Хамеса Родригеза помно прати ПСЖ, јер су Свеци способности да испуне финансијске услове Реал Мадрида. Првак Француске има још једног адута у рукаву. Реал Мадрид није спреман да појачава градског ривала, пошто је и Атлетико ушао у трку за потпис колумбијског везисте.

„Знам да постоје три или четири клуба која желе Хамеса. Нажалост, често трансфери не зависе од играча. Они могу да изразе жељу, али на крају се све своди на финансијске услове. Преговори са Реалом нису нимало лаки. Они желе много новца и то одмах“, рекла је за француске медије бивша жена Хамеса Родригеза Данијела Оспина.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар