Za njih cijena od 42.000.000 evra nije problem!

PSŽ uzima Hamesa! Sveci žele da iskoriste neuspešne pregovore Reala sa Napolijem.

Fudbal 13.07.2019 | 16:52
Za njih cijena od 42.000.000 evra nije problem!
Trener Napolija Karlo Ančeloti je imao veliku želju, Hames Rodrigez je želeo da ponovo sarađuje sa Karlitom... Međutim, pregovori na relaciji Napulj-Madrid su zapali u ćorsokak. Bez izgleda da na kraju balade dođe do dogovora.

Real Madrid je insistirao na otkupnoj ceni od 42.000.000 evra, jer je previše uložio u junaka Mundijala u Brazilu 2014. godine. Predsednik Napolija de Laurentis je bio za opciju pozajmice, uz obaveznu otkupnu klauzulu od pomentih 42.000.000 evra.

Posle svega što se desilo situaciju oko Hamesa Rodrigeza pomno prati PSŽ, jer su Sveci sposobnosti da ispune finansijske uslove Real Madrida. Prvak Francuske ima još jednog aduta u rukavu. Real Madrid nije spreman da pojačava gradskog rivala, pošto je i Atletiko ušao u trku za potpis kolumbijskog veziste.

„Znam da postoje tri ili četiri kluba koja žele Hamesa. Nažalost, često transferi ne zavise od igrača. Oni mogu da izraze želju, ali na kraju se sve svodi na finansijske uslove. Pregovori sa Realom nisu nimalo laki. Oni žele mnogo novca i to odmah“, rekla je za francuske medije bivša žena Hamesa Rodrigeza Danijela Ospina.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar