Гранде Синиша мора на лијечење

"Коријере дело спорт" објавио је да ће српски тренер можда морати да напусти клупу Болоње како би ушао у борбу са озбиљном болешћу.

Србија 13.07.2019 | 09:05
Гранде Синиша мора на лијечење
Шокантна вест стиже из Италије!

Синиша Михајловић (50) је озбиљно болестан и можда ће морати да се повуче са клупе Болоње како би се у потребној мери посветио лечењу!

"Коријере дело спорт" не наводи каква је болест у питању, али пише да је Михајловић после недавно обављених тестирања добио инструкције лекара да "започне агресиван третман".

Таква конструкција наводи на закључак да се ради о једној од најопакијих дијагноза, али сачекајмо да се српски стручњак током дана сам огласи саопштењем или одржи конференцију за новинаре.

Миха је половином прошле сезоне преузео екипу Болоње када се налазила у зони испадања из Серије А и успео да је доведе чак до 10. места.

Потом је други пут у каријери помињан као потенцијални тренер Јувентуса, али је на крају продужио уговор са црвено-плавима до јуна 2022.

Ипак, ако се јутрошња вест покаже тачном, а надамо се, молимо, држимо палчеве... да неће бити тако, највероватније ће доћи до растанка са Болоњом и привременог повлачења Синише Михајловића из фудбала.

Некадашњи фудбалер Црвене звезде и Војводине, као и бивши селектор Србије, живи у Италији откако је 1992. са "Маракане" отишао у Рому.

Играо је још за Сампдорију, Лацио и Интер, а тренирао Интер (асистент Роберта Манћинија), Болоњу, Катанију, Фиорентину, Сампдорију, Милан и Торино.

(Мондо.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Синиса

13.07.2019 09:11

Легендо,да брзо оздравиш!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

13.07.2019 10:33

И ову утакмицу ће Синиша да добије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

13.07.2019 14:40

Само главу горе Синке брате.