Grande Siniša mora na liječenje

"Korijere delo sport" objavio je da će srpski trener možda morati da napusti klupu Bolonje kako bi ušao u borbu sa ozbiljnom bolešću.

Srbija 13.07.2019 | 09:05
Grande Siniša mora na liječenje
Šokantna vest stiže iz Italije!

Siniša Mihajlović (50) je ozbiljno bolestan i možda će morati da se povuče sa klupe Bolonje kako bi se u potrebnoj meri posvetio lečenju!

"Korijere delo sport" ne navodi kakva je bolest u pitanju, ali piše da je Mihajlović posle nedavno obavljenih testiranja dobio instrukcije lekara da "započne agresivan tretman".

Takva konstrukcija navodi na zaključak da se radi o jednoj od najopakijih dijagnoza, ali sačekajmo da se srpski stručnjak tokom dana sam oglasi saopštenjem ili održi konferenciju za novinare.

Miha je polovinom prošle sezone preuzeo ekipu Bolonje kada se nalazila u zoni ispadanja iz Serije A i uspeo da je dovede čak do 10. mesta.

Potom je drugi put u karijeri pominjan kao potencijalni trener Juventusa, ali je na kraju produžio ugovor sa crveno-plavima do juna 2022.

Ipak, ako se jutrošnja vest pokaže tačnom, a nadamo se, molimo, držimo palčeve... da neće biti tako, najverovatnije će doći do rastanka sa Bolonjom i privremenog povlačenja Siniše Mihajlovića iz fudbala.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine, kao i bivši selektor Srbije, živi u Italiji otkako je 1992. sa "Marakane" otišao u Romu.

Igrao je još za Sampdoriju, Lacio i Inter, a trenirao Inter (asistent Roberta Manćinija), Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino.

(Mondo.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sinisa

13.07.2019 09:11

Legendo,da brzo ozdraviš!!!

ODGOVORITE
Name

Jaffa

13.07.2019 10:33

I ovu utakmicu će Siniša da dobije!

ODGOVORITE
Name

Мирослав

13.07.2019 14:40

Само главу горе Синке брате.