Звезда пред Судуву: Један се враћа, један још не!

Ближи се реванш првог кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 13.07.2019 | 11:48
Звезда пред Судуву: Један се враћа, један још не!
Од играча који су овог лета појачали Црвену звезду, у премијерној утакмици сезоне играној у Литванији, дебитовао је само шпански везиста Хозе Алберто Кањас.

Бразилац Жандер није пријављен за прво коло квалификација за Лигу шампиона и двомеч са Судувом, док Радован Панков и голман Никола Васиљевић нису путовали у Маријамполе, а Португалац Томане јесте, али његовог имена није било у протоколу за утакмицу.

Када је реч о реваншу, у ком је црвено-белима неопходна победа после литванских 0:0, могуће је да ће тренер Владан Милојевић извршити неке промене.

Није реч о "новајлији", али јесте о играчу који прошле сезоне није имао запажену минутажу и очекује се да ове добије запаженију улогу - Милану Јевтовићу. 

Крилни фудбалер се опоравио од повреде због које је морао да напусти терен у финишу првог полувремена последње пријатељске утакмице у Анталији, па се очекује да буде барем на клупи, мада неће бити изненађење и ако Милојевић одлучи да га стави у тим пре МохамедаЕл Фардуа Бена, како би натерао репрезентативца Комора, који у Литванији није одиграо на очекиваном нивоу, да се тргне за изазове који следе.

За разлику од Јевтовића, Радован Панков ће готово сигурно пропустити и предстојећу утакмицу. Млади штопер који је стигао из нишког Радничког током припрема је имао проблем са повредом, па у клубу не желе да журе и ризику да се ситуација погрша. Верује се да ће бити спреман за прво коло Суперлиге, 20. јула против Јавора на "Маракани".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар