Zvezda pred Suduvu: Jedan se vraća, jedan još ne!

Bliži se revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 13.07.2019 | 11:48
Zvezda pred Suduvu: Jedan se vraća, jedan još ne!
Od igrača koji su ovog leta pojačali Crvenu zvezdu, u premijernoj utakmici sezone igranoj u Litvaniji, debitovao je samo španski vezista Hoze Alberto Kanjas.

Brazilac Žander nije prijavljen za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i dvomeč sa Suduvom, dok Radovan Pankov i golman Nikola Vasiljević nisu putovali u Marijampole, a Portugalac Tomane jeste, ali njegovog imena nije bilo u protokolu za utakmicu.

Kada je reč o revanšu, u kom je crveno-belima neophodna pobeda posle litvanskih 0:0, moguće je da će trener Vladan Milojević izvršiti neke promene.

Nije reč o "novajliji", ali jeste o igraču koji prošle sezone nije imao zapaženu minutažu i očekuje se da ove dobije zapaženiju ulogu - Milanu Jevtoviću. 

Krilni fudbaler se oporavio od povrede zbog koje je morao da napusti teren u finišu prvog poluvremena poslednje prijateljske utakmice u Antaliji, pa se očekuje da bude barem na klupi, mada neće biti iznenađenje i ako Milojević odluči da ga stavi u tim pre MohamedaEl Fardua Bena, kako bi naterao reprezentativca Komora, koji u Litvaniji nije odigrao na očekivanom nivou, da se trgne za izazove koji slede.

Za razliku od Jevtovića, Radovan Pankov će gotovo sigurno propustiti i predstojeću utakmicu. Mladi štoper koji je stigao iz niškog Radničkog tokom priprema je imao problem sa povredom, pa u klubu ne žele da žure i riziku da se situacija pogrša. Veruje se da će biti spreman za prvo kolo Superlige, 20. jula protiv Javora na "Marakani".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar