Дегенек: Обожавам Звезду, али није баш тако лако!

Чврст уговор у Ал Хилалу прави проблеме. . .

Фудбал 13.07.2019 | 08:00
Дегенек: Обожавам Звезду, али није баш тако лако!
У Саудијској Арабији ће зарадити вишеструко више него у Србији, али тешко да ће у Ријаду живети лепше него у Београду. Ипак, Милош Дегенек признаје да је мало вероватно да ће се овог лета вратити у Црвену звезду, иако Ал Хилал увелико тражи играча на његовој позицији.

То ипак не мења чињеницу да аустралијски репрезентативац српских корена има чврст уговор у Саудијској Арабији и да не може тек тако да га се реши, мада су изјаве Звездиног спортског директора Митра Мркеле о томе да су Дегенеку врата “Рајка Митића“ увек отворена пријале уху 25-годишњег штопера.

“Хвала на лепим речима. Драго ми је што то чујем. Леп је осећај када схватиш да си на кључне људе у клубу оставио такав утисак. То ми као играчу много значи. Људи ме тамо очигледно цене. Потрудићу се да не покварим утисак тако што ћу остати професионалац и добар човек што је још важније“, цитирају саудијски медији речи Дегенека.

Међутим...

“Видим шта навијачи пишу, видим да желе да се вратим у Црвену звезду. Али то није тако лако. Морало би много тога да се поклопи. Моја љубав према Црвеној звезди није спорна. Обожавам тај клуб. Али са друге стране имам и уговор овде и морам да га поштујем“.

Ал Хилал га је платио 3.580.000 евра. Није да би они пропали ако би и изгубили толики новац, али није баш реално да ће тек тако пустити Дегенека.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар