Degenek: Obožavam Zvezdu, ali nije baš tako lako!

Čvrst ugovor u Al Hilalu pravi probleme. . .

Fudbal 13.07.2019 | 08:00
Degenek: Obožavam Zvezdu, ali nije baš tako lako!
U Saudijskoj Arabiji će zaraditi višestruko više nego u Srbiji, ali teško da će u Rijadu živeti lepše nego u Beogradu. Ipak, Miloš Degenek priznaje da je malo verovatno da će se ovog leta vratiti u Crvenu zvezdu, iako Al Hilal uveliko traži igrača na njegovoj poziciji.

To ipak ne menja činjenicu da australijski reprezentativac srpskih korena ima čvrst ugovor u Saudijskoj Arabiji i da ne može tek tako da ga se reši, mada su izjave Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele o tome da su Degeneku vrata “Rajka Mitića“ uvek otvorena prijale uhu 25-godišnjeg štopera.

“Hvala na lepim rečima. Drago mi je što to čujem. Lep je osećaj kada shvatiš da si na ključne ljude u klubu ostavio takav utisak. To mi kao igraču mnogo znači. Ljudi me tamo očigledno cene. Potrudiću se da ne pokvarim utisak tako što ću ostati profesionalac i dobar čovek što je još važnije“, citiraju saudijski mediji reči Degeneka.

Međutim...

“Vidim šta navijači pišu, vidim da žele da se vratim u Crvenu zvezdu. Ali to nije tako lako. Moralo bi mnogo toga da se poklopi. Moja ljubav prema Crvenoj zvezdi nije sporna. Obožavam taj klub. Ali sa druge strane imam i ugovor ovde i moram da ga poštujem“.

Al Hilal ga je platio 3.580.000 evra. Nije da bi oni propali ako bi i izgubili toliki novac, ali nije baš realno da će tek tako pustiti Degeneka.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar