Кипрани нуде проценте, Савић све ближи АПОЕЛ-у!

Није још готово, али се преговара. . .

Фудбал 12.07.2019 | 21:45
Кипрани нуде проценте, Савић све ближи АПОЕЛ-у!
Кипрани тврде: све је утаначено и Вујадин Савић иде из Црвене звезде на једногодишњу позајмицу у АПОЕЛ, који ће задржати право да га откупи на крају сезоне. МОЗЗАРТ Спорт је проверио у табору српског шампиона и нису колеге са Кипра баш у праву, али јесте тачно да је договор врло близу, мада не по оваквим условима.

Наиме, клуб из Никозије према нашим сазнањима нуди Звезди да Савића узме одмах, али без обештећења с тим да би Звезда имала проценте од наредне продаје. То је предлог, није још прихваћен, мада је заинтригирао црвено-беле.

У Београду Савић тешко да би имао минутажу као и прошле сезоне, а осим АПОЕЛ-а у Љутице Богдана за сада немају друге примамљиве понуде. Уосталом, из поштовања за све оно што је урадио за клуб Звезда не би инсистирала на некој превеликој заради на Савићу, а ако успе да кроз проценте задржи озбиљан удео у његовом власништву могла би на крају и финансијски добро да прође.

Мада увек постоји и ризик, ако АПОЕЛ не успе да пронађе купца. Последњих сезона одатле су за иоле озбиљнији новац углавном ишли искључиво офанзивни играчи. Наравно, увек је ту и опција да две стране пронађу компромис и да АПОЕЛ у понуду убаци и нешто фиксног обештећења.

Остаје такође да се види и шта ће на све рећи сам играч. Али према последњим сигналима са црвено-белог дела Топчидерског брда растанак је све ближи.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар