Kiprani nude procente, Savić sve bliži APOEL-u!

Nije još gotovo, ali se pregovara. . .

Fudbal 12.07.2019 | 21:45
Kiprani nude procente, Savić sve bliži APOEL-u!
Kiprani tvrde: sve je utanačeno i Vujadin Savić ide iz Crvene zvezde na jednogodišnju pozajmicu u APOEL, koji će zadržati pravo da ga otkupi na kraju sezone. MOZZART Sport je proverio u taboru srpskog šampiona i nisu kolege sa Kipra baš u pravu, ali jeste tačno da je dogovor vrlo blizu, mada ne po ovakvim uslovima.

Naime, klub iz Nikozije prema našim saznanjima nudi Zvezdi da Savića uzme odmah, ali bez obeštećenja s tim da bi Zvezda imala procente od naredne prodaje. To je predlog, nije još prihvaćen, mada je zaintrigirao crveno-bele.

U Beogradu Savić teško da bi imao minutažu kao i prošle sezone, a osim APOEL-a u Ljutice Bogdana za sada nemaju druge primamljive ponude. Uostalom, iz poštovanja za sve ono što je uradio za klub Zvezda ne bi insistirala na nekoj prevelikoj zaradi na Saviću, a ako uspe da kroz procente zadrži ozbiljan udeo u njegovom vlasništvu mogla bi na kraju i finansijski dobro da prođe.

Mada uvek postoji i rizik, ako APOEL ne uspe da pronađe kupca. Poslednjih sezona odatle su za iole ozbiljniji novac uglavnom išli isključivo ofanzivni igrači. Naravno, uvek je tu i opcija da dve strane pronađu kompromis i da APOEL u ponudu ubaci i nešto fiksnog obeštećenja.

Ostaje takođe da se vidi i šta će na sve reći sam igrač. Ali prema poslednjim signalima sa crveno-belog dela Topčiderskog brda rastanak je sve bliži.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar