Капитен Ђурић: Највећа побједа у историји Радника!

Радник из Бијељине уз предност од два гола дочекује реванш утакмицу првог кола квалификација за Лигу Европе против Спартака из Трнаве. Стријелац једног био је 37-годишњи капитен Жижовићевог тима Велибор Ђурић.

Фудбал 12.07.2019 | 17:21
Капитен Ђурић: Највећа побједа у историји Радника!
Прелијепу акцију Радника голом је у 48. минуту меча са Спартаком из Трнаве крунисао капитен Бијељинаца Велибор Ђурић за 2:0 на семафору и можда трасирао пут бијељинском премијерлигашу ка историјском успјеху – пласману у друго коло квалификација за Лигу Европе.

Тријумф над Словацима, подсјетимо, први је Радников у УЕФА куповима.

''Морам да напоменем да је ово можда и највећа побједа у историји Фудбалског клуба Радник. Момци су дали све од себе, одиграли смо и тактички и технички перфектну утакмицу, дали по гол у сваком полувремену и сасвим заслужено побиједили врло добру и коректну екипу Спартака. Идемо сад тамо са великим амбицијама, да одиграмо још једну добру утакмицу и надам се, на крају, проласку у наредну фазу'', рекао је лидер ове генерације Фудбалског клуба Радник.

Бољи из овог двомеча у борби за трећу рунду играће против представнике Бугарске, Локомотиве из Пловдива. Ипак, о томе Ђурић, разумљиво, још увијек не размишља.

''Баш тако, било би претјерано да већ сад мислимо о другој рунди и наредном ривалу. Имамо реванш утакмицу у Трнави, биће нам јако тешко, пуно теже него овдје. Идемо прво да се одморимо, а већ сутра почињу припреме за реванш у Словачкој.''

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

!

12.07.2019 17:47

Браво Децки.

ОДГОВОРИТЕ