Kapiten Đurić: Najveća pobjeda u istoriji Radnika!

Radnik iz Bijeljine uz prednost od dva gola dočekuje revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartaka iz Trnave. Strijelac jednog bio je 37-godišnji kapiten Žižovićevog tima Velibor Đurić.

Fudbal 12.07.2019 | 17:21
Kapiten Đurić: Najveća pobjeda u istoriji Radnika!
Prelijepu akciju Radnika golom je u 48. minutu meča sa Spartakom iz Trnave krunisao kapiten Bijeljinaca Velibor Đurić za 2:0 na semaforu i možda trasirao put bijeljinskom premijerligašu ka istorijskom uspjehu – plasmanu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trijumf nad Slovacima, podsjetimo, prvi je Radnikov u UEFA kupovima.

''Moram da napomenem da je ovo možda i najveća pobjeda u istoriji Fudbalskog kluba Radnik. Momci su dali sve od sebe, odigrali smo i taktički i tehnički perfektnu utakmicu, dali po gol u svakom poluvremenu i sasvim zasluženo pobijedili vrlo dobru i korektnu ekipu Spartaka. Idemo sad tamo sa velikim ambicijama, da odigramo još jednu dobru utakmicu i nadam se, na kraju, prolasku u narednu fazu'', rekao je lider ove generacije Fudbalskog kluba Radnik.

Bolji iz ovog dvomeča u borbi za treću rundu igraće protiv predstavnike Bugarske, Lokomotive iz Plovdiva. Ipak, o tome Đurić, razumljivo, još uvijek ne razmišlja.

''Baš tako, bilo bi pretjerano da već sad mislimo o drugoj rundi i narednom rivalu. Imamo revanš utakmicu u Trnavi, biće nam jako teško, puno teže nego ovdje. Idemo prvo da se odmorimo, a već sutra počinju pripreme za revanš u Slovačkoj.''

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

!

12.07.2019 17:47

Bravo Decki.

ODGOVORITE