Агут данас против Новака, а планирао је момачко вече!

Искусни шпански тенисер ни сам није веровао да ће догурати до полуфинала Вимблдона. . . "Ђоковић воли дуге поене са основне линије, то ми одговара".

Тенис 12.07.2019 | 10:13
Агут данас против Новака, а планирао је момачко вече!
Када у осам наступа на Вимблдону, до своје 31. године, није успео да оде даље од осмине финала, Роберто Баутиста Агут мислио је да ће и овог пута његов резултат остати у сличним оквирима, па је за ову недељу заказао - момачко вече!

Међутим, жреб му се "отворио" и дошао је чак до полуфинала, победивши успут само једног тенисера из Топ 20 на АТП листи, Карена Хачанова.

Уместо провода на Балеарским острвима, позвао је шесторицу најбољих другова на Вимблдон, где ће га у дуелу са Новаком Ђоковићем бодрити заједно са будућом супругом, Аном Тортосом, која је у "Ол Ингленд клубу" присутна од почетка турнира.

"План је био да сада будем на Ибици. Све је било организовано, моји пријатељи су ме чекали... Али, много је бољи осећај бити и даље у Лондону! Сада они могу да дођу овамо", изјавио је Шпанац после победе над Гвидом Пељом у четвртфиналу.

Против Новака има негативан међусобни скор (3:7), али и две победе од по 2:1 ове године, у Дохи и Индијан Велсу.

"Имао сам прилике да са њим одиграм неке заиста добре мечеве. Он је тенисер који воли да се надиграва са основне линије, а мени баш то одговара", провејава оптимизам из Агутове најаве полуфинала.

Меч Ђоковић - Баутиста Агут играће се на Централном терену од 14 часова, а након тога је на програму "вечити дерби" Роџер Федерер - Рафаел Надал.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар