Бејл неће у Кину, да ли је близу повратак на "Острво"?

Звезда "лос бланкоса" неће у Азију, да ли ће ипак напустити клуб?

Фудбал 11.07.2019 | 17:30
Бејл неће у Кину, да ли је близу повратак на "Острво"?
Герет Бејл не жели у Кину, али могао би да се врати на "Острво".

Према наводима шпанске "Марке", он је отписао могућност да учествује у било каквом помпезном трансферу који би га одвео на Далеки исток. Жели да се бори за трофеје, а сматра да је фудбал у том делу света на знатно нижем нивоу, али размотрио би понуде за одлазак са "Бернабеуа".

Иако је његова будућност у Реал Мадриду под знаком питања, јасно је где не жели да иде, али постоје велике шансе да ће већ у овом прелазном року променити клуб.

Он је и даље ''ни на чијој земљи", отишао је са екипом на турнеју по Северној Америци, али то не мора да значи да ће остати са њима и након предсезоне. Велшанин је рекао да је спреман да се бори за место у тиму, али уколико се Флорентино Перез и Зинедин Зидан определе за довођење Пола Погбе, нападач ће вероватно морати да пакује кофере.

Управо би могао да се замени места са француским репрезентативцем, Манчестер јунајтед му је дуго на трагу, а писања су све учесталија током претходних недеља.

Екипа са "Олд Трафорда" чека зелено светло - понуду из Шпаније за свог фудбалера како би затражила од Реала фудбалера којег желе сваког прелазног рока.

Ипак, Бејл још увек нема званичних понуда, у мају је рекао да му није проблем ни да остане у Мадриду до истека уговора све и да не добије прилику да игра, али чини се да ће дешавања у прелазном року променити ток радње.

Плата крилног фудбалера је највећа препрека клубовима да упитају за његове услуге, али би она могла да буде превазиђена лако у случају да заиста дође до обостраног посла са Јунајтедом...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар