Bejl neće u Kinu, da li je blizu povratak na "Ostrvo"?

Zvezda "los blankosa" neće u Aziju, da li će ipak napustiti klub?

Fudbal 11.07.2019 | 17:30
Bejl neće u Kinu, da li je blizu povratak na "Ostrvo"?
Geret Bejl ne želi u Kinu, ali mogao bi da se vrati na "Ostrvo".

Prema navodima španske "Marke", on je otpisao mogućnost da učestvuje u bilo kakvom pompeznom transferu koji bi ga odveo na Daleki istok. Želi da se bori za trofeje, a smatra da je fudbal u tom delu sveta na znatno nižem nivou, ali razmotrio bi ponude za odlazak sa "Bernabeua".

Iako je njegova budućnost u Real Madridu pod znakom pitanja, jasno je gde ne želi da ide, ali postoje velike šanse da će već u ovom prelaznom roku promeniti klub.

On je i dalje ''ni na čijoj zemlji", otišao je sa ekipom na turneju po Severnoj Americi, ali to ne mora da znači da će ostati sa njima i nakon predsezone. Velšanin je rekao da je spreman da se bori za mesto u timu, ali ukoliko se Florentino Perez i Zinedin Zidan opredele za dovođenje Pola Pogbe, napadač će verovatno morati da pakuje kofere.

Upravo bi mogao da se zameni mesta sa francuskim reprezentativcem, Mančester junajted mu je dugo na tragu, a pisanja su sve učestalija tokom prethodnih nedelja.

Ekipa sa "Old Traforda" čeka zeleno svetlo - ponudu iz Španije za svog fudbalera kako bi zatražila od Reala fudbalera kojeg žele svakog prelaznog roka.

Ipak, Bejl još uvek nema zvaničnih ponuda, u maju je rekao da mu nije problem ni da ostane u Madridu do isteka ugovora sve i da ne dobije priliku da igra, ali čini se da će dešavanja u prelaznom roku promeniti tok radnje.

Plata krilnog fudbalera je najveća prepreka klubovima da upitaju za njegove usluge, ali bi ona mogla da bude prevaziđena lako u slučaju da zaista dođe do obostranog posla sa Junajtedom...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar