Игуаин поново на "Острву" - враћа се у Лондон?!

Аргентинац би могао поново на "Острво" упркос неубедљивом утиску који је оставио. . .

Фудбал 11.07.2019 | 16:52
Игуаин поново на "Острву" - враћа се у Лондон?!
Вест Хем је спреман да узбурка тржиште и доведе велику звезду.

Како пише "Скај Спортс Италија", они су ступили у преговоре са Јувентусом око трансфера Гонзала Игуаина. Након што су одбијени на неколико других адреса, на врата Италијана су дошли са исцрпном понудом, спремили су 40 милиона евра, што је свакако довољно да се посао приведе крају.

Новинар Ђанлука ди Марцио, који је увек добро обавештен, тврди да су се "чекићари" окренули Аргентинцу након што нису успели да се договоре са Селтом око Максија Гомеза, и са Ајтрахтом око Себастијана Алера.

Ова два нападача су, наводно, желела у веће клубове, а нападачу Јувентуса није проблем да се скраси у Лондону, уколико добије минуте које би желео.

Он се мучио у Премијер лиги током претходне полусезоне, на захтев Мауриција Сарија је тај период провео у Челсију, али чинило се да је првенство физички презахтевно за њега, а исти тренер не жели да га задржи након што је добио нови посао. 

Сада му Вест Хем нуди карту за повратак, у њиховим редовима би притисак био мањи, па би можда "Пипита" могао да буде покретачка снага екипе. 

Лондонски клуб би га по опробаном рецепту прво узео на позајмицу уз опцију откупа уговора ако задовољи, а договор би у крајњој инстанци коштао свих 40 милиона евра.

Игуаин је на излазним вратима шампиона Италије, сигурно мења екипу овог лета, али дестинација се још не зна. Његово име је повезивано са клубовима на "Чизми", Рома је чини се најозбиљније загризла, а то би могло да покрене читаву лавину трансфера нападача.

Уколико ипак одлучи да се врати у Премијершип, имаће прилику да "извади флеке" на месту где се ветерани традиционално добро осећају, с обзиром да Вест Хем важи за екипу која воли да послује са искуснијим играчима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар