Арсенал се не шали - тројица и новац за суперстара!

Клуб из северног Лондона ће дати и више него што може, само да види репрезентативца Обале Слоноваче у својим редовима.

Фудбал 11.07.2019 | 15:36
Арсенал се не шали - тројица и новац за суперстара!
Арсенал је жељан великог трансфера, а да би се он остварио вољни су да се одрекну и услуга тројице играча.

Наиме, према писањима "Сана", они су спремили исцрпну понуду за Кристал Палас – 45 милиона евра и Калум Чемберс, Мохамед Елнени и Карл Џенкинсон у замену за Вилфрида Заху.

Сама новчана своза коју су спремни да издвоје износи више од 90 одсто њиховог буџета за овај прелазни рок па је јасно да "тобџије" свим силама желе да реализују овај посао. Крилни фудбалер би био велики "бум" на тржишту, он је суперстар који би значио да бело-црвени не одустају од борбе за Лигу шампиона.

Ипак, то би им донекле и "везало руке", не би имали више средстава за куповину, па би се остатак лета свео на потенцијалне позајмице и евентуалне продаје.

Како тврде британски медији, једна понуда је већ отишла у правцу "Селхурст парка", у питању је био "само" новац, па је она лако одбијена. Сада Арсенал показује озбиљност, тројица за једног уз финансијску накнаду чине се као предлог вредан разматрања, само се поставља питање колико су баш поменути фудбалери потребни екипи Луке Миливојевића.

Они би вероватно радије покупили неког офанзивца, али комшије из Лондона не желе да пусте своје главне фудбалере с обзиром да су ионако дефицитарни у нападу.

Консензус би могао да се нађе евентуалним укључењем Денија Велбека у трансфер, уколико би нашао форму он би био појачање које је потребно Паласу. Чемберс је свакако играч којег ће Хоџсон желети и који ће га привући да поразмисли о преговорима. 

Енглез може да игра на више позиција, а место десног бека, које је покривао са највише успеха, је упражњено након одласка Арона Ван-Бисаке у Манчестер јунајтед.

Наредни дани ће показати колико је реално да се ова размена фудбалера одигра, али овај предлог је јасан показатељ да Арсенал не одустаје од битке...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар