Arsenal se ne šali - trojica i novac za superstara!

Klub iz severnog Londona će dati i više nego što može, samo da vidi reprezentativca Obale Slonovače u svojim redovima.

Fudbal 11.07.2019 | 15:36
Arsenal se ne šali - trojica i novac za superstara!
Arsenal je željan velikog transfera, a da bi se on ostvario voljni su da se odreknu i usluga trojice igrača.

Naime, prema pisanjima "Sana", oni su spremili iscrpnu ponudu za Kristal Palas – 45 miliona evra i Kalum Čembers, Mohamed Elneni i Karl Dženkinson u zamenu za Vilfrida Zahu.

Sama novčana svoza koju su spremni da izdvoje iznosi više od 90 odsto njihovog budžeta za ovaj prelazni rok pa je jasno da "tobdžije" svim silama žele da realizuju ovaj posao. Krilni fudbaler bi bio veliki "bum" na tržištu, on je superstar koji bi značio da belo-crveni ne odustaju od borbe za Ligu šampiona.

Ipak, to bi im donekle i "vezalo ruke", ne bi imali više sredstava za kupovinu, pa bi se ostatak leta sveo na potencijalne pozajmice i eventualne prodaje.

Kako tvrde britanski mediji, jedna ponuda je već otišla u pravcu "Selhurst parka", u pitanju je bio "samo" novac, pa je ona lako odbijena. Sada Arsenal pokazuje ozbiljnost, trojica za jednog uz finansijsku naknadu čine se kao predlog vredan razmatranja, samo se postavlja pitanje koliko su baš pomenuti fudbaleri potrebni ekipi Luke Milivojevića.

Oni bi verovatno radije pokupili nekog ofanzivca, ali komšije iz Londona ne žele da puste svoje glavne fudbalere s obzirom da su ionako deficitarni u napadu.

Konsenzus bi mogao da se nađe eventualnim uključenjem Denija Velbeka u transfer, ukoliko bi našao formu on bi bio pojačanje koje je potrebno Palasu. Čembers je svakako igrač kojeg će Hodžson želeti i koji će ga privući da porazmisli o pregovorima. 

Englez može da igra na više pozicija, a mesto desnog beka, koje je pokrivao sa najviše uspeha, je upražnjeno nakon odlaska Arona Van-Bisake u Mančester junajted.

Naredni dani će pokazati koliko je realno da se ova razmena fudbalera odigra, ali ovaj predlog je jasan pokazatelj da Arsenal ne odustaje od bitke...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar