Марка писала о "судбини која је спојила Јовића и Модрића"

"Луки Јовићу и Луки Модрићу, Србину и Хрвату, судбина је предодредила да постану пријатељи".  Јовић се не одваја од Модрића: Хрват платио вечеру! Лука Јовић и Лука Модрић нераздвојни на почетку припрема Реал Мадрида.

Фудбал 10.07.2019 | 23:41
Марка писала о "судбини која је спојила Јовића и Модрића"
То пише шпанска Марка, која наводи да је између Луке и Луке већ остварено велико пријатељство.

Модрић је у Реал Мадриду још од 2012. године, а ове године добио је 12 година млађег саиграча из Србије – Луку Јовића, који је за 60 милиона евра дошао из Ајнтрахта.

Јовић и Модрић су се упознали први пут на окупљању фудбалера Реала пред почетак нове сезоне, а на крају дана Србин је био гост Хрвату на вечери, уз још неколико пријатеља, у главном граду Шпаније.

Марка такође наводи да је Јовић скратио одмор како би се што пре сусрео са свима у клубу, те упознао Модрића и остале саиграче.

"Тако настају велика пријатељства", наводи Марка.

Лука Јовић сјајно је дочекан у Реал Мадриду...

Млади српски нападач, који је прошлог месеца потписао уговор са "краљевским клубом" вредан 60 милиона евра, ме одваја се од Луке Модрића, пишу шпански медији.

Јовић је у Ајнтрахту сјајно сарађивао и дружио се са Антом Ребићем, у Шпанији ће му, чини се, нераздвојан пријатељ бити имењак и још један члан вицешампиона света - Хрватске. Најбољи фудбалер планете је већ седам година на "Сантјагу Бернабеу" и његова подршка пуно значи Србину.

Пошто су обојица успешно прошли лекарске тестове на почетку припрема, Модрић је позвао Јовића на вечеру. Овај излазак овековечен је фотографијом.

Реал Мадрид је у уторак отпутовао за Монтреал на први део припрема. "Беле" у Северној Америци чекају три пријатељске утакмице - против Бајерна (21. јула), Арсенала (24. јула) и Атлетика (27. јула).

Сезона у Примери почиње 18. августа, а Реал први меч игра на гостовању у Вигу против Селте.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар