Marka pisala o "sudbini koja je spojila Jovića i Modrića"

"Luki Joviću i Luki Modriću, Srbinu i Hrvatu, sudbina je predodredila da postanu prijatelji".  Jović se ne odvaja od Modrića: Hrvat platio večeru! Luka Jović i Luka Modrić nerazdvojni na početku priprema Real Madrida.

Fudbal 10.07.2019 | 23:41
Marka pisala o "sudbini koja je spojila Jovića i Modrića"
To piše španska Marka, koja navodi da je između Luke i Luke već ostvareno veliko prijateljstvo.

Modrić je u Real Madridu još od 2012. godine, a ove godine dobio je 12 godina mlađeg saigrača iz Srbije – Luku Jovića, koji je za 60 miliona evra došao iz Ajntrahta.

Jović i Modrić su se upoznali prvi put na okupljanju fudbalera Reala pred početak nove sezone, a na kraju dana Srbin je bio gost Hrvatu na večeri, uz još nekoliko prijatelja, u glavnom gradu Španije.

Marka takođe navodi da je Jović skratio odmor kako bi se što pre susreo sa svima u klubu, te upoznao Modrića i ostale saigrače.

"Tako nastaju velika prijateljstva", navodi Marka.

Luka Jović sjajno je dočekan u Real Madridu...

Mladi srpski napadač, koji je prošlog meseca potpisao ugovor sa "kraljevskim klubom" vredan 60 miliona evra, me odvaja se od Luke Modrića, pišu španski mediji.

Jović je u Ajntrahtu sjajno sarađivao i družio se sa Antom Rebićem, u Španiji će mu, čini se, nerazdvojan prijatelj biti imenjak i još jedan član vicešampiona sveta - Hrvatske. Najbolji fudbaler planete je već sedam godina na "Santjagu Bernabeu" i njegova podrška puno znači Srbinu.

Pošto su obojica uspešno prošli lekarske testove na početku priprema, Modrić je pozvao Jovića na večeru. Ovaj izlazak ovekovečen je fotografijom.

Real Madrid je u utorak otputovao za Montreal na prvi deo priprema. "Bele" u Severnoj Americi čekaju tri prijateljske utakmice - protiv Bajerna (21. jula), Arsenala (24. jula) i Atletika (27. jula).

Sezona u Primeri počinje 18. avgusta, a Real prvi meč igra na gostovanju u Vigu protiv Selte.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar